20% popusta na uklanjanje madeža uz obavljeni pregled u derma studio

Svrbež kože je boljka koja pogađa apsolutno sve ljude diljem svijeta. Ljeti nas muče komarci, zimi hladnoća i suhi zrak, u proljeće će to biti alergije, a u jesen ćemo već pronaći nekog uzročnika. I zbilja nikad nemamo mira. No, zašto uopće dolazi do svrbeža kože?

Melanom – sve što trebate znati – uzroci, simptomi, liječenje

Koža je organ koji ima zadaću štititi nas od vanjskih utjecaja te od mikroorganizama kao što su virusi i bakterije, a pomaže nam i u održavanju optimalne tjelesne temperature. Iako je naš prirodni štit, vrlo je osjetljiva i na njoj se lako uočavaju promjene koje ne treba zanemariti, zato što bi jedna od njih mogla predstavljati ono najopasnije – melanom.

Psorijaza je kronična, autoimuna kožna bolest u kojoj se stanice kože stvaraju abnormalnom brzinom. Rezultat su crvene kožne izbočine, prekrivene sivo-bijelim slojem ljuskica, koje variraju u svojoj veličini.

Kemijski piling i mikroiglice – idealna kombinacija za revitalizaciju i obnavljanje kože

Ubrzani stil života kojim živite ostavlja posljedice na vašoj koži.

Nepravilna prehrana, pretjerano izlaganje suncu, manjak tjelesne aktivnosti i stres – sve ovo mijenja procese u vašem organizmu. A vaš najveći organ, koža, pokazuje signale tog disbalansa.

Zato se javljaju akne, bore te siva i umorna koža.

Otkrivamo zašto je botox najpopularniji estetski tretman na svijetu

Već duže vrijeme pokušavate izgladiti bore i svom licu vratiti svježi izgled. Isprobali ste gotovo sve kreme protiv bora dostupne na tržištu, ali sav trud da se uspješno riješite bora jednostavno nije urodio plodom.

Mezoterapija – tajna Francuskinja za mladenački izgled kože

Zagledate li se ikad u neku svoju stariju sliku i krenete se diviti onom sjaju i elastičnosti koje je vaša koža imala? Zašto je odraz u ogledalu toliko različit od onoga što vidite na njoj?

Sve što trebate znati o fibromima: uzroci, vrste i metode liječenja

Fibromi su dobroćudne kožne izrasline koje se pojavljuju u obliku mekanih čvorova (papula). Iako su po definiciji (benigni) kožni tumori, fibromi sami po sebi ne predstavljaju zdravstveni rizik. Ipak, s vremenom se na koži pojavljuje sve više fibroma, a većina njih nalazi se na kožnim pregibima, što može dovesti do problema.

Virusne spolno prenosive bolesti – koje su vrste i kako ih prepoznati?

Spolno prenosive bolesti postaju sve veći problem u Hrvatskoj, ali i u svjetskom zdravstvenom sustavu. Čak 300 milijuna slučajeva registrira se u svijetu svake godine, od toga u Hrvatskoj:

Dermapen: pomoć u regeneraciji kože

Ako bismo vam rekli da ožiljke, strije i bore možete ukloniti sa svoje kože bez upotrebe kemikalija i estetskih operacija, rekli biste da je to nemoguće, zar ne?

Otkrit ćemo vam jednu tajnu: vaša koža može se sama obnoviti, i to uz pomoć kolagena.

Madeži – kako nastaju i kada ih treba ukloniti?

Madeži su pigmentacijske mrlje na koži koje svi imamo.

Neke su tu od rođenja, druge su nastale kasnije, neke su veće, druge su tamnije, neke nam smetaju, dok smo na neke već i zaboravili da ih imamo. Mogu biti skriveni odjećom ili pak na vidljivom mjestu poput lica.

Oduvijek znamo da su madeži normalna pojava, no ipak od djetinjstva slušamo upozorenja u stilu „pazi da ne ozlijediš taj madež“. Zašto je tome tako? Koje rizike mogu madeži predstavljati?

Koje sve kožne probleme možete riješiti mezoterapijom?

Koža je naš najveći organ, ona koja nas štiti od vanjskih utjecaja i mnogi nisu ni svjesni svih nevjerojatnih činjenica povezanih s njome.

Kada biste trebali obaviti pregled madeža?

Stiglo je proljeće, doba kad one debele zimske pulovere konačno zamjenjujemo tanjim i laganijim majicama, kad haljine i suknje ponovno dolaze na red za nošenje.

Što su virusne bradavice i kako ih prepoznati?

Svatko od nas barem se jednom u životu susreo s pojavom novih izraslina na koži. Ponekad su to klasični madeži, a ponekad se radi o bradavicama.

Terapija mikroiglicama ili botoxom? Sve ovisi o izazovu s kojim se borite

Ah, te bore! Pričaju iskrene priče o životima pojedinaca, o tome koliko se smijemo ili smo zabrinuti, otkrivaju strastvene pušače i alergičare, otkrivaju osobnost. 

Razlika između madeža, karcinoma i melanoma: promjene na koži koje život znače

Većina nas ima od rođenja prisutan neki oblik madeža na tijelu, a najviše njih se pojavljuje u djetinjstvu ili u doba adolescencije.

PRVI DERMATOLOŠKI PREGLED

10% POPUSTA

Upišite ime i email i kupon za popust stiže na vašu email adresu!