20% popusta na uklanjanje malih fibroma 

Kompletan vodič za zaštitu i njegu kože ljeti

Ljeti većinu vremena provodimo na otvorenom, direktno izlažući našu kožu različitim vremenskim uvjetima. Za naše je podneblje specifično jako sunce, a u kontinentalnim dijelovima i veća količina vlage u zraku. Ovo znači da naša koža neće biti toliko suha kao što je to slučaj zimi, no svejedno postoje drugi rizici za njezino zdravlje.

Koje sve kožne probleme možete riješiti mezoterapijom?

Koža je naš najveći organ, ona koja nas štiti od vanjskih utjecaja i mnogi nisu ni svjesni svih nevjerojatnih činjenica povezanih s njome.

Kada biste trebali obaviti pregled madeža?

Stiglo je proljeće, doba kad one debele zimske pulovere konačno zamjenjujemo tanjim i laganijim majicama, kad haljine i suknje ponovno dolaze na red za nošenje.

Što su virusne bradavice i kako ih prepoznati?

Svatko od nas barem se jednom u životu susreo s pojavom novih izraslina na koži. Ponekad su to klasični madeži, a ponekad se radi o bradavicama.

Terapija mikroiglicama ili botoxom? Sve ovisi o izazovu s kojim se borite

Ah, te bore! Pričaju iskrene priče o životima pojedinaca, o tome koliko se smijemo ili smo zabrinuti, otkrivaju strastvene pušače i alergičare, otkrivaju osobnost. 

Razlika između madeža, karcinoma i melanoma: promjene na koži koje život znače

Većina nas ima od rođenja prisutan neki oblik madeža na tijelu, a najviše njih se pojavljuje u djetinjstvu ili u doba adolescencije.

PRVI DERMATOLOŠKI PREGLED

10% POPUSTA

Upišite ime i email i kupon za popust stiže na vašu email adresu!