20% popusta na uklanjanje madeža uz obavljeni pregled u derma studio

Kemijski piling i mikroiglice – idealna kombinacija za revitalizaciju i obnavljanje kože

Ubrzani stil života kojim živite ostavlja posljedice na vašoj koži?

Nepravilna prehrana, pretjerano izlaganje suncu, manjak tjelesne aktivnosti i stres – sve ovo mijenja procese u vašem organizmu. A vaš najveći organ, koža, pokazuje signale tog disbalansa.

Zato se javljaju akne na licu, bore te siva i umorna koža.

Srećom, postoje dermatološka rješenja koja mogu pomoći u borbi s kožnim nepravilnostima, a u svijetu je sve popularnija kombinacija dva takva rješenja – kemijskog pilinga i tretmana mikroiglicama.

O čemu se točno radi i kako vam može pomoći?

Kemijski piling za uklanjanje odumrlog sloja kože

Kemijski piling je tretman u kojem se koristi kemijski agens (s visokom koncentracijom kiseline) kako bi se pokrenuo proces eksfolijacije, odnosno uklanjanja odumrlih stanica kože u njezinom gornjem sloju.

Na ovaj način oslobađa se donji sloj kože koji je zdrav i blistav.

Tretman mikroiglicama za obnovu strukture kože

Kod tretmana mikroiglicama dermatolog koristi Dermapen – napravu sa sitnim mikroiglicama koje prodiru do dubljih slojeva kože i na njoj stvaraju sitna oštećenja. Na ovaj način organizam dobiva percepciju ozljeda (iako one to nisu) i povećava proizvodnju kolagena i elastina.

Tako se vaš organizam sam, bez kemijskih preparata, bori protiv znakova starenja i ožiljaka.

Kemijski piling + mikroiglice = dvostruka snaga za zdravu kožu

Kad se djelovanje kemijskog pilinga i mikroiglica spoji, dobivate odličnu kombinaciju za razne kožne probleme – bilo da su oni uzrokovani godinama, aknama u odrasloj dobi ili pak ozljedama.

Tajna uspjeha? Savršena simbioza ova dva tretmana.

Kemijski piling prvo uklanja odumrli sloj kože te otvara vrata zdravoj i podatnoj koži.

Nakon što je piling „očistio“ gornji sloj kože, na snagu stupaju mikroiglice, koje dolaze do donjeg sloja kože. Kako je vaša koža nakon pilinga neopterećena odumrlim stanicama, učinak tretmana mikroiglicama je izraženiji i jači.

Koliko često je potrebno ponoviti ovaj tretman?

Ovisno o jačini kiseline, odnosno o problemu kojeg rješavamo, doktor vam može preporučiti:

  • jednokratnu kombinaciju kemijskog pilinga i tretmana mikroiglicama
  • ponavljanje kombinacije tretmana svaka dva tjedna za optimalne rezultate.

    Prvi su rezultati vidljivi nakon četiri tretmana (dva tretmana kemijskog pilinga i dva tretmana mikroiglicama). Nakon osam tretmana očekuje se znatno poboljšanje početnog stanja.

Učinak kombinacije tretmana na vašu kožu

Ova snažna kombinacija učinkovito djeluje na:

  • Ublažavanje bora i tankih linija – prvi znakovi starenja na koži često nam otežavaju pogled u ogledalo i dovode do gubitka samopouzdanja. Ova kombinacija smanjuje bore i linije na licu te mu vraća mladolik izgled.
  • Smanjivanje ožiljaka od akni na licu ili ozljeda – bilo da se radi o recentnim ili pak ožiljcima iz tinejdžerskih dana, kemijski piling i mikroiglice smanjuju njihovu vidljivost na licu i ostalim dijelovima tijela.
  • Smanjivanje vidljivosti strija – ove linije koje nastaju zbog proširenja kože česte su u području trbuha, grudi, stražnjice i bedara. Kombinacija tretmana smanjuje vidljivost strija i njihov kontrast naprema ostatku kože.
  • Smanjivanje hiperpigmentacijskih mrlja – mrlje koje nastaju zbog izlaganja suncu ili pak one koje dobivamo s godinama često predstavljaju estetski problem. Kemijski piling i mikroiglice smanjuju koncentraciju melanina te mrlje koje nastaju njegovim nakupljanjem.

 

Kemijski piling i mikroiglice – komplet od osam tretmana

U poliklinici Derma Studio nudimo komplet od osam tretmana kemijskog pilinga i mikroiglica po akcijskoj cijeni do kraja 2022.!

Iskoristite 10% popusta na paket usluga i riješite se problema s borama, strijama, ožiljcima, aknama i hiperpigmentacijskim mrljama. Dr. Basarovski je stručnjak s dugogodišnjim iskustvom i znat će što je točno vašoj koži potrebno kako bi joj se vratio sjaj i elastičnost.

Najbolje vrijeme za ove tretmane je jesen i početak zime, stoga na vrijeme osigurajte svoj paket!

Rezervirajte svoj termin putem online obrasca ili nas kontaktirajte za više informacija!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

PRVI DERMATOLOŠKI PREGLED

10% POPUSTA

Upišite ime i email i kupon za popust stiže na vašu email adresu!